vrijdag 18 september 2015

Hotel met of zonder Wellness

Een sauna in huis 

Tegenwoordig is het mogelijk om de luxe in of bij huis te hebben. Veel mensen kiezen hiervoor, zodat ze lekker aan huis van de sauna kunnen genieten en niet nog eens extra naar een beautycentrum hoeven te rijden na het werk of na het sporten.

Zeker voor mensen met een spierziekte zoals reuma is het aan te raden. Als je er een gaat kopen, dan zal je zien dat er zeer veel keuze is. Sauna’ s zijn er in verschillende soorten en uitvoeringen.

Een sauna voor buiten

Een buiten sauna met de uitstraling van een tuinhuisje behoort natuurlijk tot de mogelijkheden. Maar ook  de Kelo sauna is voor een particulier met goed gevulde portemonnee een geweldig mooi alternatief.


Wellness sauna hutten in Twente

Exclusief voor meer luxe

Een exclusieve sauna is luxer dan de standaard en ze zijn meestal groter en zien er mooier uit. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een sauna met veel glas, wat tot een strakke en moderne uitstraling leidt. Eigenlijk worden ze o.a. door House of Wellness altijd naar wens gemaakt en dit maakt de mogelijkheden bijna onbegrensd.

echte Spa en Beauty Farm

Buitensauna op een dakterras met veel glas

Stoomcabine i.p.v. een sauna

Er wordt ook vaak gekozen voor een stoomcabine. Een stoomcabine is niet echt een sauna, maar heeft wel ongeveer dezelfde werking. Een stoomcabine , gevuld met stoom, wordt minder warm, tot ca 60 graden, en  het gebruik word door vele minder ervaren saunagangers als prettiger ervaren. Voor informatie kunt u eens contact opnemen met House of Wellness of bekijk hun website op www.houseofwellness.nl

CONTACT:-
House of Wellness B.V.
Oerdijk 128,
7433 PB Schalkhaar
+31 570 551999
info@houseofwellness.nl
http://www.houseofwellness.nl

Geen opmerkingen:

Een reactie posten